Esküvő

Esküvő, autóbérlés, sofőrszolgálat

Esküvőre bérelt autó
Nahát, milyen jó gondolatot olvashatunk a gerillamarketing blogban!
A friss bejegyzés, amely az  Amire nem gondolunk esküvőkor: sofőrszolgálat címet viseli, valóban létező jelenségre hívja fel a figyelmet. Ha nem hagyjuk, hogy azon az esküvőn, amelynek szervezésében részt veszünk, a vendégeink legalább egy pohár sört megigyanak egy olyan körben, ahol úgyszólván mindenki dönt magába valamilyen alkoholos italt – itt nem feltétlenül a “hótt részegre isszák magukat”  formulára gondolok – akkor sérülhet valamennyire az együvé tartozás érzése, sérülhet a “nem ihatok” parancsát követő autós szabadság élménye – egyszerűbben szólva nem fogja magát olyan jól érezni a társaság, mintha sofőrszolgálatot vettünk volna igénybe és mindenki ihatott volna, aki akar.

Mert akár szomorú, akár nem szomorú tény ez, a mi kultúránkhoz hozzá tartozik az alkohol fogyasztás, szerencsére persze annak mérsékelt, kulturált formája. (Vagyis aki “tök részegre” issza magát, azt nem övezi dicsfény minálunk.)

A sofőrszolgálat, azzal, hogy az autóst a saját gépkocsiján hazaszállítja, lehetővé teszi a gondtalan szórakozást, vele elkerülhetőek a balesetek, biztonságban mocoroghat a zsebben a jogosítvány és a pénztárca sem nyílik meg kényszerűen a szondás rendőr előtt.

És az autóbérlés mire megoldás?

A fentebb hivatkozott cikk ugyan megemlíti a Koala Autóbérlést, de nem bontja ki, hogy miért is jó, ha autóbérlésre, autókölcsönzésre is gondolunk esküvő szervezés alkalmával.
Nos, képzeljük el, hogy a vendég családnak nem kell vezetnie, a saját autó parkoltatásával bajlódnia, valamelyik rokon, ismerős rissz-rossz autójában zötykölődnie – bocs’ a kutyaszőr miatt az ünneplős ruhádon, de a Bodri éppen a szőrét hullatja, még szerencse, hogy a nyála már fölszáradt!

Szóval lehetne ezt úgy is, hogy a vendégek kényelméről egy kisbusz bérlésével gondoskodunk – az persze patyolat tiszta lesz -, s vagy valamelyik családtagunk önfeláldozása révén vagy egy sofőrszolgálatos sofőrrel a vezetőülésben visszük a násznépet a tettek színhelyére.

Tehát akár a Sofőröm Sofőrszolgálat, akár a Koala autókölcsönzőtől rövid távra bérelt autó – esetleg a kettő kombinációja – jön szóba, sokat teszünk azért, hogy vendégeink biztonságban és kényelemben szórakozhassanak! Vagyis az esküvő mindenki számára happy end-del végződjön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.