Téli tévhitek

Télen tényleg tétlenek az autóbérlők?

Az autóbérlés díját visszakapja a biztosítótól.
Biztosítjuk – Ön biztosítva van!

Alapos tévhit, hogy amikor csúszóssá válnak az utak, akkor senki sem bérel autót.
Épp ellenkezőleg, az autóbérlés, az autókölcsönzés statisztikai számai ilyenkor télen, a síszezon kellős közepén megemelkednek!
Ön persze arra gondol most, na persze, a síelni, szánkózni indulók féltik az autójukat, s ezért a síléces-szánkós polgárok megrohamozzák az autókölcsönzőket.

Ám az igazság az, hogy az autóbalesetek miatt kell többeknek autót kölcsönözniük, mivel vagy összetörték az autójukat, vagy megtették ezt helyettük már mások.

Nagyon kevesen tudják, hogy a biztosítónak az esetek jelentős részében állnia kell a bérlés költségeit. Ezért fontos, hogy olyan autókölcsönzőt válasszunk, ahol segítenek nekünk a biztosítóval szemben jogos igényeink érvényesítésében.

Biztosítjuk – a Koala Autorentnél biztosított az autója

Sőt, nem csak hogy biztosítást köt a bérelt autóra a bérbeadó Koala Autorent, hanem törés esetén – vagyis ha azért kell autót bérelnie, mert a saját autója koccant vagy karambolt szenvedett – Ön mellett áll abban is, hogy a bérlés díját is visszakapja Ön a biztosítótól! Hiszen a káresemény miatt kényszerült autóbérlésre.

A Koala Autorent még a balesettel nem szorosan összefüggő biztosítási kötvényekkel összefüggésben is ügyfelei mellé áll, szakértőivel átnézi azokat, hogy ne akkor legyen gond,  vitatható helyzet, apró betűkbe rejtett zűrzavar, amikor a biztosítónak fizetnie kell.

A Koala Autorent a Superbrands díjas UFS Group franchise-ának köszönhetően alkuszként segíti minden meglévő ügyfelét, hogy a biztosítások és a pénzügyek útvesztőjéből kiutat találjanak, ezzel gyakorlatilag az esetek többségében az autóbérlés díját vagy annak akár többszörösét szerzik vissza az ügyfélnek.

Béreljen Ön is autót télen-nyáron a Koala Autorentnél!
És nem csak a biztosítás miatt, hanem például még azért is, mert Budapest területén díjmentes a bérelt autó kiszállítása.
Íme a választékunk és az árak:
> Autókölcsönzés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.